Skip to main content

Centraal orgaan Opvang Asielzoekers (COA)

Projectregisseur team Vastgoed Exploitatie en Onderhoud

StructureGroup heeft voor een periode van bijna 2 jaar het COA een flexibele schil gegeven

StructureGroup vervult een interimopdracht binnen Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) waarbij de rol van projectregisseur binnen de unit Huisvesting voor de periode van ongeveer een jaar is ingevuld. Dit om enkele projectregisseurs vrij te maken voor de implementatie van SharePoint en andere projecten van tijdelijke aard.  

De rol van projectregisseur is volwaardig ingevuld waarbij “in exploitatie zijnd” vastgoed op gebied van wet-/regelgeving, NEN 2767, BOEI en integraal onderhoud, zowel planmatig, preventief als correctief op niveau is gehouden of juist op niveau is gebracht waar dit nodig werd geacht. Extra aandacht is geschonken aan de samenwerking op locatie tussen team uitvoering en huisvesting.  

Door onze internmanager is daarnaast een bijdrage geleverd aan interne procesverbetering, systeemontwikkeling en contractvorming. Periodiek wordt er gerapporteerd middels het aanleveren van een overzicht van bevindingen en suggesties op basis van eigen opgedane ervaringen binnen de staande organisatie. 

Han vertelt je er graag meer over.

Wil je meer weten over deze case?

Han Koning

Ir. Han Koning

Consultant

Icoon Audit

Audit

Icoon Consult

Consult

Icoon Interim

Interim

Cookies

Lees meer over hoe deze website cookies gebruikt om uw browse ervaring te verbeteren

Back to top