Skip to main content

Ir. Han Koning

Consultant

Icoon Audit

Audit

Icoon Cloud

Cloud

Icoon Consult

Consult

Icoon Interim

Interim

Passie voor goed samenwerken op basis van een diepere verbinding tussen Opdrahtgever en Opdrachtnemer.

Han is consultant bij StructureGroup en heeft ongeveer 10 jaar ervaring op het gebied van contractmanagement en de uitvoering van contracten.

Han heeft voor zijn rol als consultant aan de tafel gezeten als opdrachtgever én als opdrachtnemer. Zijn rol als bouwmanager bij ProRail heeft het fundament gelegd voor contracteren en hoe je door echt samen te werken successen kan behalen. Zijn tijd bij Dura Vermeer in de rol van manager beheer en onderhoud heeft hem alle kennis gegeven op gebied van beheer en onderhoud en hoe dit slim toe te passen. 

De kennis en ervaring van beide kanten van de tafel met daarbij de verschillende belangen, helpen Han momenteel veelal in situaties waar hij als onpartijdige 'scheidsrechter' twee partijen helpt het beste uit de situatie te halen.

Samenwerkingsovereenkomsten komen beter tot hun recht zonder dat daarbij de basis wordt losgelaten.  

Geef Han geen winkel om op te passen. Geef hem juist 'chaos' en hij zorgt dat de rust wederkeert. Haarfijn weet hij de pijnpunten in processen aan te wijzen en daadkrachtig worden verbeterslagen gemaakt. 

Privé is Han een druk baasje! Altijd aan het ondernemen en ook daar, altijd mensen aan het verbinden. En alles met passie en energie!

Kennismaken? Neem direct contact op via onderstaande kanalen.

Wil je meer weten over Han?

Neem contact op via:

Cookies

Lees meer over hoe deze website cookies gebruikt om uw browse ervaring te verbeteren

Back to top