Skip to main content

Herjan Samsen

Consultant

Icoon Audit

Audit

Icoon Consult

Consult

Icoon Interim

Interim

Vastgoed naar een hoger niveau brengen door het technische aan het tactische te verankeren

Herjan is consultant bij StructureGroup en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de vastgoedwereld.

Herjan heeft zich in de jaren ontwikkeld binnen de vastgoedwereld, eerst op technisch niveau als inspecteur, doorgegroeid vanuit de uitvoering naar het tactische niveau als projectmanager en daarvanuit naar het strategische niveau als consultant.

Door de technische achtergrond en ervaring weet Herjan op een zeer goede onderbouwde manier het technische tegen het tactische en strategische aan te leggen. Hierdoor verbindt Herjan techniek met de organisatorische-, financiële- en juridische aspecten.

Naast de rol van consultant is Herjan nog steeds actief als projectmanager. Zo heeft Herjan dan ook al tal van mooie projecten tot een goed einde gebracht. Als consultant heeft Herjan al diverse portefeuilles op tactisch en strategisch niveau op orde gebracht.

Herjan gebruikt zijn technische kennis als basis en gaat voor gezamenlijk gewin voor zowel een tevreden opdrachtgever als een contente opdrachtnemer.

In zijn vrije tijd is Herjan actief als vrijwilliger in de rol van voorzitter binnen de Commissie van Beheer in Laag Zuthem en als vastgoedadviseur binnen het College van kerkrentmeesters in Zalk.

 

Wil je meer weten over Herjan?

Neem contact op via:

Back to top