Skip to main content

Mark Jan Woolderink

Adviseur

Icoon Audit

Audit

Icoon Interim

Interim

Vastgoed in hart en nieren; en met elkaar moet je het doen...

Mark Jan is adviseur bij StructureGroup. Hij zit al ruim 20 jaar in het bouwkundige domein.

Mark Jan heeft zeer ruime ervaring bij verschillende werkgevers en vanuit verschillende rollen. Hij heeft zowel aan de kant van de opdrachtgever als aan de kant van de opdrachtnemer gezeten. Hij heeft veel toegezien hoe een ander het deed in de rol van opzichter en heeft veel objecten beoordeeld in de rol van inspecteur en taxateur. Ondertussen heeft Mark Jan geruime ervaring als projectleider. 

Mark Jan heeft ondertussen ervaring met een zeer breed scala aan projecten: van nieuwbouw van woningen, renovatie van een complete bioscoop of het organiseren van verduurzamingsmaatregelen, hij heeft ze allemaal voorbij zien komen. 

Daarnaast is Mark Jan een waardevol interim professional gebleken, gezien de lange periodes en meerdere verlengingen van zijn opdrachten. 

Naast zijn tijd als adviseur bij StructureGroup mag Mark Jan zeer graag culinair bezig zijn. Grote kans dat hij of paling aan het roken is of dat hij op traditionele manier een varkentje aan het klaar maken is op zijn eigengemaakte asado kruis!

Wil je meer weten over Mark Jan?

Neem contact op via:

Back to top