Skip to main content

Tiara Soepenberg

Managementassistent

Icoon Audit

Audit

Icoon Cloud

Cloud

Icoon Consult

Consult

Icoon Interim

Interim

Zorgt er voor dat alles soepel blijft lopen..

Tiara vervult in haar afwisselende functie als managementassistent bij StructureGroup een brede rol als ultieme verbinder, ontzorger en oplosser!

Zij is de schakel binnen ons veelzijdige team doordat ze betrokken is bij verschillende administratieve, facilitaire en bedrijfsmatige taken.

In haar zelfstandige en verantwoordelijke rol als managementondersteuner biedt Tiara inhoudelijke, secretariële, administratieve en coördinerende ondersteuning aan de directie. Hierbij bewaakt en verzorgt zij verschillende processen omtrent voortgang en uitvoering.

Als project assistent ondersteunt Tiara haar collega’s van de beginfase van het project zoals het voorbereiden van offertes en het inplannen van afspraken, tot aan de afronding zoals projectfacturatie en de final check van uitgaande stukken.

Heb je een vraag? Dan is Tiara je eerste aanspreekpunt! Door haar brede kennis van het reilen en zeilen binnen de organisatie kan iedereen bij haar aankloppen met vragen over administratieve of praktische zaken. Als zij je niet direct kan helpen brengt zij je in contact met de juiste persoon binnen de organisatie die dit wel kan!

In haar vrij tijd is deze ‘huismus’ vooral in en rondom haar huis te vinden, daarnaast bezoekt zij regelmatig concerten en theatervoorstellingen en heeft ze een passie voor alternatieve muziek, interieurstyling en een gezonde levensstijl.

Wil je meer weten over Tiara?

Neem contact op via:

Cookies

Lees meer over hoe deze website cookies gebruikt om uw browse ervaring te verbeteren

Back to top