Skip to main content

Ton Oude Sogtoen - Directeur

Mogelijkheden voor Audit en Cloud

 

 

Passie voor vastgoed is onderdeel van het DNA bij ons professionele team aan kenniswerkers. Een ervaren team die onderling kennis en ervaringen deelt en daarmee onze opdrachtgevers bijstaan in vastgoedvraagstukken vanuit bestaand vastgoed. Als tijdelijk verlengstuk van de vastgoedorganisatie van de opdrachtgever voegen wij waarde toe in de disciplines techniek, financiën en organisatie. Daarbij kunnen wij schakelen vanaf operationele werkzaamheden tot aan strategische planvorming.

Wij blijven voortdurend investeren en innoveren in dienstverlening die aansluit op de veranderende vraag. Met onze dienst Audit zijn wij in staat om de bestaande kwaliteitsborging in organisaties aan te vullen met concrete veld- of desk controles. Een activiteit die veel inzicht levert en daarmee een concrete verantwoording voor gedane werkzaamheden en kosten.

Met onze dienst Cloud kunnen wij op basis van o.a. vastgoeddata samen met onze opdrachtgever scenario’s ontwikkelen die een bandbreedte voor toekomstige investeringen weergeven. Heel bruikbaar voor bijvoorbeeld prestrategische planvorming.

Alles ten doel om de opdrachtgever deels werk uit handen te nemen, direct de juiste dingen te doen en gelijktijdig kennis achter te laten waarmee zij zelf steeds professioneler kunnen opereren. Met als gevolg een prachtig resultaat van onze win-win samenwerking.

Molen vastgoed

Over ons

StructureGroup

StructureGroup levert tijdelijke ondersteuning op locatie. Van strategische doelen tot operationele uitvoering, van technische audits tot financiële analyses en van vastgoeddata tot managementinformatie, wij delen onze kennis en kunde en zorgen ervoor dat u uw gestelde doelen behaalt.

Back to top