Skip to main content

Onze diensten

Controleren en verbeteren met Audit. Visualiseren en voorspellen met Report. Organiseren en regisseren met Consult. Flexibele schil met Interim. 

Lees hieronder per dienst wat wij kunnen bieden of ga direct naar onze cases om een concreet beeld te krijgen van wat wij zoal hebben gedaan voor verschillende opdrachtgevers. 

Controleren en verbeteren

Onze onafhankelijke toetsing van uitgevoerde werkzaamheden en vastgoedprocessen stelt je in staat de markt het werk te laten laten doen, zelf in regie te blijven en te sturen op prestaties.

Visualiseren en voorspellen

Door de koppeling van data en gebruik van slimme software, verbeteren wij het inzicht in uw vastgoed. Hierdoor wordt gestuurd op betrouwbare managementinformatie en levert het een dynamisch inzicht voor toekomstige scenario’s.

Organiseren en regisseren

Onze sterke combinatie van technische ervaring en het vakgebied bedrijfskunde, zorgt voor kwalitatief maatwerk dat u verder brengt. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie beter en sterker is uitgerust voor de toekomst.

Interim Management

De meerwaarde van onze interimmanagers, zit in de brede ervaring in alle aspecten binnen het domein vastgoed en de uitgebreide organisatie achter de experts. StructureGroup kan hiermee tijdelijke ondersteuning leveren op alle niveaus.

Meer weten over de diensten van StructureGroup?

We vertellen u er graag meer over.

Back to top