Skip to main content

Gemeente Bronckhorst

StructureGroup levert tijdelijke ondersteuning

StructureGroup levert tijdelijke ondersteuning op technisch vlak voor de gemeente Bronckhorst.

Bronckhorst is een gemeente in de Achterhoek in de Nederlandse provincie Gelderland. Met een oppervlakte van 28.642 hectare en een omtrek van 108 km gemeentegrens behoort het tot de grotere gemeenten van Nederland. De gemeente is ontstaan in 2005 door een gemeentelijke samenvoegging van de gemeente Hengelo, Hummelo en Keppel, Steenderen, Vorden en Zelhem. In totaal telt de gemeente 36.261 inwoners en een vastgoedportefeuille van circa 40-45 objecten.

Om een verbeterslag door te voeren in het beheer van dit gemeentelijk vastgoed wordt er enerzijds de winkel draaiende gehouden, maar wordt er ook gekeken naar verbeteringen in processen en werkwijzen zodat er in de toekomst efficiënter en effectiever gewerkt kan worden.

Omdat er meerdere dingen spelen wordt er gestart met het in beeld brengen van werkzaamheden en de prioritering hiervan. Dit plan van aanpak zal de basis zijn voor de periode waarin adviseur Freddy aan de slag mag. Wat in ieder geval in het plan van aanpak benoemd zal worden zijn het begeleiden van de lopende en geplande projecten, de continuering en voortgang van deze projecten bewaken en zorgdragen voor de uitvoering van de benodigde werkzaamheden uit het MJOP. Ook het inzichtelijk maken van de stand van zaken ten aanzien van wettelijke verplichtingen zal worden opgepakt.

Freddy vertelt je er graag meer over.

Wil je meer weten over deze case?

Back to top