Skip to main content

03

Maatwerk

Naast de standaard dashboards leveren wij ook maatwerk voor klanten die een specifiekere vraag hebben. 

In dit proces wordt er gekeken naar de behoefte van de klant en in welke mate wij kunnen ondersteunen bij het proces om informatie inzichtelijk te maken en te visualiseren. Enkele voorbeelden van maatwerk worden hieronder besproken:

Duurzaamheid

Verduurzaming van vastgoed staat hoog op de agenda. Specifieke hiermee verband houdende kenmerken op financieel en technisch gebied worden overzichtelijk in beeld gebracht en gemonitord. Een combinatie van energieverbruik en maatregelen levert een direct inzicht van kwaliteit van de gekozen oplossingen en de mogelijke energieprestatieverbetering voor de toekomst. In het dashboard wordt de ambitie zichtbaar, wordt er inzicht geboden in huidig en gewenst energielabel en kunnen doelstellingen gemonitord worden. Een voorbeeld van dit dashboard is online in te zien op duurzaamhengelo.structurecloud.nl.

 

Audits

Naast het verzorgen van audits, zowel op technisch, organisatorisch of contractueel gebied, kunnen wij ook de resultaten van de audits verwerken in een dashboard. Voor gemeente Nijmegen hebben wij de resultaten van een technische audit volgens NEN 2767 verwerkt in een dashboard, waarin inzichtelijk is gemaakt wat de gemeten condities zijn van de gebouwen en elementen en wat de aanwezige risico’s en gebreken zijn. Voldoet dit niet aan de afspraken die u heeft gemaakt met uw leverancier? Met het dashboard heeft u een overzichtelijke tool in handen die helpt om resultaten samen te bespreken.

Meer weten over Report?

We vertellen u er graag meer over.

Back to top