Skip to main content

Freddy Hijink

Adviseur

Icoon Audit

Audit

Icoon Interim

Interim

Passie voor alles wat met installaties te maken heeft..

Freddy is installatietechnisch adviseur bij StructureGoup en heeft ondertussen al meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied. 

Met ruime ervaring bij een installatiebedrijf als projectleider en de nog ruimere ervaring als gedetacheerd projectleider E en W is er eigenlijk geen vraagstuk waar Freddy installatietechnisch inhoudelijk geen antwoord op weet.

Verder heeft Freddy alle papieren in huis om het installatiedeel van de NEN 2767 op zich te nemen en zodoende integraal een opname te doen van een object. 

De kennis van Freddy wordt verder veelvuldig ingezet bij aanbestedingen die door StructureGroup worden begeleid. Zijn specifieke kennis maakt de vraagstelling aan de markt net wat scherper en zijn antwoorden op vragen maakt dat er nagenoeg geen ruimte is voor ruis in het proces.

Freddy zorgt er voor dat hij bij is met alles wat er in de markt gebeurt rondom onder andere verduurzaming. Met praktische infosheets weet hij zowel het management als de installatieverantwoordelijke op slimme manier te prikkelen. 

En privé vindt je Freddy op de mountainbike of slaat hij een balletje op de tennisbaan!

Wil je meer weten over Freddy?

Neem contact op via:

Back to top