Skip to main content

Jeroen van Veldhuizen

Adviseur

Icoon Audit

Audit

Icoon Cloud

Report

Passie voor de verscheidenheid binnen het vastgoed

Jeroen is sinds 2018 werkzaam bij StructureGroup en heeft verder al met al ruim 15 jaar ervaring in het bouwkundige domein. 

Jeroen heeft ruime ervaring met het maken van technische tekeningen en het gebruik van CAD-systemen. De afgelopen jaren heeft hij deze kennis aangevuld met onder andere de opleiding tot NEN 2767 inspecteur waarmee hij ook officieel iets mag vinden van hetgeen hij ziet. 

Jeroen heeft oog voor detail en weet de boodschap op zeer oprechte doch feitelijke manier te onderbouwen, zonder dat partijen als leveranciers het gevoel krijgen dat er nadrukkelijk wordt gezocht naar foutjes. En "wat goed is, is goed", aldus Jeroen.

Jeroen is ongeveer 3 dagen per week buiten te vinden, in weer en wind. De andere dagen gebruikt hij om strakke rapportages te maken of een eindpresentatie van al zijn bevindingen op te stellen. Dat laatste is een zeer mooie extra die door alle klanten als zeer welkom wordt ervaren. 

Privé kan Jeroen vaak in de weer zijn met het verzamelen van vragen. Als de mogelijkheid zich voordoet mag hij graag een quiz organiseren en daarbij zelf (samen met zijn partner) de rol van quizmaster oppakken.

Wil je meer weten over Jeroen?

Neem contact op via:

Back to top