Skip to main content

Manon Ruiter BBA

Consultant

Icoon Cloud

Cloud

Icoon Consult

Consult

Icoon Interim

Interim

Energie voor tien, snel, accuraat, nieuwsgierig naar alles wat Vastgoed is.

Manon is na haar studie Facillity Management direct begonnen bij StructureGroup in de rol van junior consultant in 2019. Begonnen als rechterhand van Wybe, is zij in zeer korte tijd gegroeid naar volwaardig consultant. 

Manon heeft energie voor tien en haar nieuwsgierigheid helpt haar om tot de kern van de situatie te komen. Manon staat haar mannetje in de vastgoedwereld en ze weet alle opgehaalde informatie in zeer mooie grafische weergaves te plaatsen. 

Ondertussen is Manon op gebied van aanbestedingen en het uitvoeren van interimklussen volgroeid en heeft dan al flink wat leuke cases op haar naam staan. 

De cases die op haar naam staan betreffen het bouwen van complete vastgoeddashboards (in samenwerking met de klant), het begeleiden van complexe Europese aanbesteding, inclusief het netjes afhandelen van alle vragen voor de nota van inlichtingen en inclusief het zitting nemen in de gunningscommissie. 

Intern houdt Manon zich verder bezig met product- en dienstontwikkeling en mag zij zich ondertussen ook 'expert' noemen bij de Vastgoedthermometer, een spin-off van StructureGroup.

En privé? Manon houd van eten en fotograferen en vooral de combinatie, het fotograferen van haar eten komt veelvuldig voorbij! 

Wil je meer weten over Manon?

Neem contact op via:

Cookies

Lees meer over hoe deze website cookies gebruikt om uw browse ervaring te verbeteren

Back to top