Skip to main content

Manon Ruiter BBA

Consultant

Icoon Cloud

Report

Icoon Consult

Consult

Icoon Interim

Interim

Energie voor tien, snel, accuraat, nieuwsgierig naar alles wat vastgoed is.

Manon is na haar studie Facillity Management in 2019 direct begonnen bij StructureGroup in de rol van junior consultant. Begonnen als rechterhand van Wybe is zij in zeer korte tijd gegroeid naar volwaardig consultant.

Manon weet snel informatie om haar heen te verzamelen, de juiste mensen te betrekken en staat haar mannetje in de vastgoedwereld. Actielijstjes vind je ook vaak terug op haar beeldscherm, want overzicht creëren is volgens Manon de sleutel voor een goed procesverloop.

Ondertussen is Manon op gebied van aanbestedingen en het uitvoeren van interimklussen volgroeid en heeft dan al flink wat leuke cases op haar naam staan. 

Deze cases zijn onder andere het begeleiden van (Europese) aanbestedingen voor met name onderhoudswerkzaamheden, structuur brengen in of opzetten van processen binnen een vastgoedafdeling en het vervullen van interim-rollen zoals Asset- of Portefeuillemanager. Dit samen levert een mooie mix aan vastgoedaspecten op waardoor zowel op organisatorisch, technisch als financieel vlak er vraagstukken zijn waarmee Manon aan de slag kan.

Intern houdt Manon zich bezig met product- en dienstontwikkeling en de sociale media. Het schrijven van een blog of het maken van foto’s voor de website, hier geeft Manon met alle plezier haar eigen draai aan. 

En privé? Manon houdt van eten en fotograferen en vooral de combinatie. Groente haalt ze uit haar eigen moestuin en wanneer het enigszins mooi weer is, is Manon te vinden op haar motor! 

Wil je meer weten over Manon?

Neem contact op via:

Back to top