Skip to main content

Thomas ten Broeke

Consultant

Icoon Cloud

Report

Icoon Consult

Consult

Icoon Interim

Interim

Met veel enthousiasme samenwerken aan het structureel verbeteren van maatschappelijk en gemeentelijk vastgoed.

Na een opleiding Vastgoed & Makelaardij en anderhalf jaar gewerkt te hebben bij een makelaardij is Thomas als junior consultant aan de slag gegaan bij StructureGroup. De tijdens zijn studie opgedane kennis breidt hij nu verder uit met een mooie opdracht bij de Gemeente Deventer en hulp van Wybe en andere collega’s.

Thomas is flexibel binnen groepen maar brengt daarbij ook graag structuur aan en heeft een scherp oog voor detail. Hij gelooft dat het aanbrengen van en het werken binnen een duidelijke structuur kan helpen met het verbeteren van de bedrijfsprocessen.

Thomas haalt energie uit het creëren van overzicht en toekomstvisie binnen (vastgoed)organisaties. Dit komt ook naar voren bij zijn hobby; het bouwen van carnavalswagens! Met een groep van bijna 200 leden en een flinke jaarlijkse begroting dient rekening gehouden te worden met zowel interne als externe factoren. Onder andere het betrekken van mensen binnen en buiten de vereniging en het toekomstgericht denken op technisch en tactisch/strategisch vlak komen hierbij aan bod.

Maar wat Thomas misschien toch wel het leukste vindt van zijn hobby? Creatief bezig zijn. Na een week veel achter een scherm te zitten vindt hij het heerlijk met zijn handen aan het werk te gaan. Van het uitdenken van een geheel nieuw concept en het uit tekenen van wagens tot het ijzer vormen en lassen.

Daarnaast maak je hem blij met mooie reizen naar alle hoeken van de wereld… Althans dat denkt hij want er staan nog genoeg plekken op zijn lijstje die hij maar wat graag wil verkennen. Onder andere Mexico, Vietnam, Laos en Sri Lanka zijn al afgestreept, mocht je nog tips hebben voor landen met een rijke natuur en cultuur dan zijn deze meer dan welkom!

Wil je meer weten over Thomas?

Neem contact op via:

Back to top