Skip to main content

Ton Oude Sogtoen MBA

Consultant
Directeur

Icoon Audit

Audit

Icoon Cloud

Report

Icoon Consult

Consult

Icoon Interim

Interim

Passie voor de organisatorische kant van de vastgoedwereld.

Ton is algemeen directeur bij StructureGroup en is daarnaast veelal in het land te vinden om het gesprek te voeren met (potentiële) opdrachtgevers over hoe StructureGroup van toegevoegde waarde kan zijn. 

Ton heeft een rijke ondernemende en verbindende geest en is altijd op zoek naar hoe we elkaar kunnen helpen. Ton gelooft er dan ook heilig in dat de audits van StructureGroup van grote toegevoegde waarde zijn in de wereld waarbij meer en meer op basis van regie wordt gewerkt. 

Ton heeft in 2007 zijn MBA behaald en weet deze kennis goed te gebruiken in gesprek met onze maatschappelijke partners. Juist door deze meer procesmatige en zakelijke bril op te zetten weet Ton hen te verrassen met zijn vragen. 

Binnen StructureGroup zorgt Ton voor het optimaliseren en verbeteren van het team en haar kwaliteiten. Daarnaast zorgt Ton voor de gevulde koeken als het team bij elkaar komt!

Ton kan enorm genieten van een wandeling in de natuur met zijn hond en zal je doen verbazen met zijn kennis over vogels en overige flora en fauna. 

Wil je meer weten over Ton?

Neem contact op via:

Back to top