Skip to main content

Ir. Wybe Zijlstra

Consultant
Operationeel directeur

Icoon Audit

Audit

Icoon Cloud

Report

Icoon Consult

Consult

Icoon Interim

Interim

Passie voor vastgoed, een bak aan ervaring op het gebied van gemeentelijk vastgoed en een bedrijfskundige blik op maatschappelijk vastgoed.

Wybe is zowel operationeel directeur als consultant bij StructureGroup en heeft ondertussen al zeker 15 jaar ervaring met vastgoed bij (grotere) gemeenten in Nederland. 

Begonnen in het werkveld heeft Wybe de nodige operationele ervaring opgedaan, waar hij nu in het strategische domein de vruchten van plukt. Wybe heeft in de loop der jaren aanzienlijk wat gemeenten, ambtenaren en wethouders bijgestaan met zijn overall kennis op gebied van maatschappelijk vastgoed. 

Of het nu gaat om kostprijsdekkende huur, een Europese aanbesteding of het op orde krijgen van het complete vastgoedinformatiesysteem, Wybe heeft het allemaal al gedaan. Daarnaast kent Wybe de bestuurlijke processen en werkwijzen als zijn broekzak en is ondertussen al menig notitie door het college van bestuur behandeld.

Naast consultant is Wybe samen met Ton eigenaar van StructureGroup waarbij Wybe zich vooral met de operationele en vastgoed inhoudelijke zaken bezig houdt.

Wybe mag zijn kennis graag delen en het is dan ook niet de vraag of maar vooral wanneer Wybe voor de collegebanken zal verschijnen om de toekomstige vastgoedtoppers te voorzien van zijn kennis. 

En privé? Als je ergens in omstreken van Renkum een Daf voorbij ziet rijden, dikke kans dat het Wybe is. Ondertussen heeft hij een klein museum bij elkaar verzameld waar menig liefhebber jaloers op is. 

Wil je meer weten over Wybe?

Neem contact op via:

Back to top