Skip to main content

Eden Hotels

Implementatie dashboard Beheer en Onderhoud

Eden Hotels heeft StructureGroup gevraagd een dashboard te implementeren voor een totaaloverzicht van het complete beheer en onderhoud.

Eden Hotels Nederland heeft in totaal 14 hotels verspreid door heel Nederland met een totaal oppervlakte van circa 95.000 m2 BVO. 

Eden Hotels heeft StructureGroup gevraagd het door StructrureGroup ontwikkelde vastgoeddashboard te implementeren met als doel snel en simpel een overzicht te kunnen maken van onderhoudsactiviteiten en de bijbehorende te verwachten kosten.

Met dit dashboard is het mogelijk om niet enkel per hotel maar ook op landelijk (or regionaal) niveau te kijken naar uit te voeren werkzaamheden en te maken kosten. Door schaalvergroting is het mogelijk om slimmer en efficiënter om te gaan met financiële middelen.  

Verder is met dit dashboard de hoeveel kamers, m2 BVO of andere basisgegevens zoals leeftijd of stroomverbruik per hotel direct zichtbaar. Evenals info over lopende (onderhouds)contracten.

 

Via de door StructureGroup gestandaardiseerde methode, is vanuit de gezamenlijke sessie met Eden Hotels het dashboard opgebouwd van grof naar fijn met continu de wensen in acht houdende. Eerst de grove structuur en later ingevuld met alle benodigde details.

Het resultaat is dat Eden Hotels Nederland nu een op maat gemaakt dashboard heeft waarin alle info per hotel is te herleiden, alle beheer en onderhoudsactiviteiten en kosten beschikbaar zijn inclusief volledig MJOP en het overzicht van keuringen en verplichtingen. 

Hiermee heeft Eden Hotels de juiste tool in huis om slimmer en efficiënter met het vastgoed om te gaan en keuzes te maken vanuit een integraal beeld.

Eden Hotels is volledig 'in control' en het opstellen van investeringsplannen is nog nooit zo simpel geweest. 

Wybe vertelt je er graag meer over.

Wil je meer weten over deze case?

Back to top